На 17 юли  (сряда) ще се състои премиерата на новия

...
На 17 юли  (сряда) ще се състои премиерата на новия
Коментари Харесай

Kings Of Leon издават нов албум през септември

На 17 юли  (сряда) ще се състои премиерата на новия сингъл на Kings Of Leon Supersoaker в iTunes, Amazon и останалите цифрови платформи. Парчето е пилотен сингъл от идния нов албум на групата, озаглавен Mechanical Bull, който ще излезе на 24 септември. У нас албумът ще бъде публикуван в деня на международната му премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

Албумът е продуциран от Анджело Петралия (Angelo Petraglia) и записан в студиото на бандата в Нешвил, щата Тенеси. Kings of Leon ще показват сингъла Supersoaker и онлайн в американското телевизионно шоу на Джими Фалън (Late Night with Jimmy Fallon) на 22 юли.

В момента Kings of Leon са на турне във Англия и Европа, а на 23 юли ще се причислят към The Flaming Lips, Jackson Browne, Built to Spill и други за благотворителния концерт Rock for Oklahoma в залата на Оклахома Сити - „ Чесапийк Енерджи Арена “. През август бандата още веднъж ще се завърне в Европа за концерти, а на 28 септември им следва присъединяване във фестивала Global Citizen 2013, Сентръл Парк, Ню Йорк.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР